Tjenester og bærekraft

TJENESTER

Vi er spesialister på prosjektering og sveising av PE-plast. Polyetylen (PE) er et allsidig plastmateriale som er mye brukt på land og sjø i oppdrettsnæringen, samt i ledningenett for vann og kloakk. PE-plast brukes i høytrykks rørsystemer og i kar, merder, flytebrygger, båter, bølgedempere og andre flyteinstallasjoner.

 

Polarplast leverer tjenester både til havbruksnæringen og innen entreprenørbransjen. Vi leverer i tillegg flytebryggesystemer, vannrør og avløpsløsninger, samt skreddersøm i ulike prosjekter.

 

Vi er sertifiserte plastsveisere, og innehar lang erfaring fra faget. Vi leverer også sveisetjenester innen ulike typer metall. Se produktkatalogen vår for mer informasjon om hva vi kan tilby.

Eksempler på hva Polarplast leverer:

 • Rørgater for transport av fisk og vann
 • Gangbaner og leidere, i metall eller i kombinasjon av plast/metall
 • Bygging av vann og avløpssystemer for industrivirksomhet
 • Liner, platesveis, komplette kar og tanker til ulike bruksområder
 • Tilpasninger av eksisterende oppdrettsanlegg på kar og systemnivå
 • Flytebrygger -Vi leverer alt fra mindre brygger (6-8 meter), samt større prosjekter (50 meter +)
 • Reparasjon av merder og andre flytende installasjoner
 • Innløps- og avløpssystemer for landbaserte anlegg
 • Tegning, prosjektering og montasje av UV og RAS-anlegg
 • Rørsveising opp til Ø1200
 • Spesialleveranser

MILJØ OG BÆREKRAFT


Vi har høy biologisk kompetanse innen akvakultur og fagkompetanse på utføring. Med de beste leverandørene og samarbeidspartnerne leverer vi skreddersøm, og styrker fiskevelferd, samt bidrar til å redusere utslipp.

PE er biologisk nedbrytbart. Alle komponenter er 100% resirkulerbare, og består av karbon og vann. Vi har i vårt kvalitetssystem strenge bestemmelser på oppsamling av alt av kapp og rester. Dette leveres til NOFIR for gjennvinning.Vi har et stort hjerte for miljøet rundt oss. Vi ønsker gjennom vår aktivitet å bidra til trygg transport av vann for folk og fisk, uten de skadelige avgassene som finnes i tradisjonelle løsninger.

PE er en del av løsningen i det grønne skiftet og omstillingen samfunnet må gjennom. Polarplast AS er sertifisert etter NS9415 og NS9416. 


Vi knytter våre produkter opp mot FNs bærekraftsmål, som er verdens felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030. Polarplast har valgt 3 kokrete mål å jobbe for som er relevante for vår virksomhet: Rent vann og gode sanitærforhold, innovasjon og infrastruktur, samt liv under vann.


Sertifisert i henhold til

NS 9415 og NS 9416

(+47) 97157477

lasse@polarplast.no

Skeineshaugen 15, 8140 Inndyr

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.

Ok -Jeg skjønner!